U saobraćajnoj nesreći poginuo mladi pjevač

0
U saobraćajnoj nesreći poginuo mladi pjevač
ĐURANOVIĆ NAVODNO NEDAVNO POSTAO OTAC

Đurad Đuranović vozio audi kada se sudario sa vozilom mercedes kojim je upravljao Slobodan Vasić.

Nesreća u Mrkonjić-Gradu: Stradao mladi pjevač
ĐURANOVIĆ NAVODNO NEDAVNO POSTAO OTAC

U saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros oko 3 sata na magistralnom putu M 5 Mrkonjić Grad-Ključ, u mjestu Brdo, poginuo je 32-godišnji Đurad Đukanović iz Mrkonjić-Grada.

Nesreća se desila kada je Đuranović, upravljajući vozilom audi sudario se sa automobilom mercedes za čijim je upravljačem sjedio 51-godišnji Slobodan Vasić, koji je zadobio teške povrede, saopćeno je iz banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurna tužiteljica Dragana Lipovčić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice zabezbjednost saobraćaja Mrkonjić-Grad.

– Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, navode u banjalučkom Tužilaštvu.
Stradali Đuranović bavio se muzikom, a snimio je i niz kompozicija. U javnosti je poznat i po hit-duetu sa Anabelom Atijas. Navodno je nedavno postao otac.

Nažalost ove hitove više nikada nećemo slusati uživo.
R.I.P. legendo:

https://www.youtube.com/watch?v=my2TnwXqIZo

(Oslobodjenje)