HAZARD I CONTE SE POSVAĐALI?! REAL MADRID KRENUO U AKCIJU!!!

0
HAZARD I CONTE SE POSVAĐALI?! REAL MADRID KRENUO U AKCIJU!!!
Eden Hazard blizu prelaska u Madrid

Vlasnik Chelsea-ja, Roman Abramovich svjestan je koliko je narušena veza između Antonia Contea i Edena Hazarda, te se priprema na sve, barem tako tvrde izvori iz Španjolske.

HAZARD I CONTE SE POSVAĐALI?! REAL MADRID KRENUO U AKCIJU!!!
Eden Hazard blizu prelaska u Madrid

Mnoge špekulacije su okružile Stamford Bridge u pogledu Talijana, ali i Belgijca.

Istina je da Manchester City namjerava dovesti hazarda, ali i Real Madrid se nalazi u opcijama isto tako.

Dok recimo za Contea svi smatraju da će na kraju sezone isto tako napustiti klub.
Chelsea je svjestan kvalitete Hazarda i nemaju ga namjeru prodati u City čak ako bi taj transfer dosegnuo najviše granice u pogledu transfer otkupnine.
To je uočio i Real Madrid. Vidljivo je kako Hazard traži izlazak iz kluba jer je i sam potvrdio kako u redovima aktualnih engleskih prvaka namjerava ostati do kraja sezone, a da poslije ne zna što bi se moglo dogoditi.

Prema navodima iz Španjolske, Hazard i Conte nisu u najboljim odnosima.
Perez je to uočio i namjerava poduzeti mjere s kojima bi privolio Edena na transfer u Madrid, ali čini se kako Abramovich neće samo mirno stajati.

Ruski milijarder će Edenu ponuditi mnogo bolji ugovor, ali u zamjenu za Contea na klupu engleskih “Bluesa” obećao je dovesti Luisa Enriquea.

Govorimo o bivšem treneru Barcelone, koji trenutno nema posla i dostupan je svima.
Hoće li Španjolac zaista doći u Chelsea, preostaje nam da vidimo, ali i to je nešto što možda neće natjerati Hazarda da ostane.

Bilo kako bilo, čini se kako je to posljednja šansa “Bluesima” da pokušaju zadržati svog najbolje igrača, a da on ne ode u najbolji klub na svijetu.

(SBD)