Astronomske cijene karata za utakmicu Real Madrid PSG (PHOTO)

0
Astronomske cijene karata za utakmicu Real Madrid PSG
Ronaldo vs Neymar

Počelo je odbrojavanje do utakmice šesnestine finala Lige šampiona između Real Madrida i Paris Saint-Germaina koja će se odigrati na stadionu Santiage Bernabeu.

Astronomske cijene karata za utakmicu Real Madrid PSG
Real Madrid vs PSG

Oba kluba svrstavaju se među favorite za osvajanje takmičenja, a koliko interesovanje vlada za ovu utakmicu govori nam podatak da su karte rasprodane za rekordnih 37 minuta. Iako su u timu iz Madrida uradili sve da kako bi spriječili preprodaju karata, crno tržište na internetu počelo je da divlja.
Na aplikaciji za prodaju pod nazivom StubHub cijene karata se kreću u rasponu od 300 do nestvarnih 24 080 eura. U klubu nisu ostali imuni na ova dešavanja, a klub je uradio sve što je u njegovoj moći da sprijeći preprodaju karata. Karte se neće moći printati, i svaki navijač će svoju kartu skinuti na mobilni telefon i jedino tako će moći ući na stadion. Ali sudeći po prodaji na internetu to nije dovoljnjo.

Astronomske cijene karata za utakmicu Real Madrid PSG
Ronaldo vs Neymar

Kako se priližava datum utakmice, interesevanje raste, a ovo će biti prvi put u ovoj sezoni da će stadion Santiago Bernabeu u Ligi šampiona biti rasprodan do posljednjeg mjesta.

(SOP)