Tridesetsedmogodišnjaci iz Bratunca i Zvornika tukli policajce u Bratuncu

0
Napio se u centru Bratuncu, a potom vrijeđao žensku osobu
Policijska stanica Bratunac

Dva lica lišena slobode zbog počinjenog krivičnog djela „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ naslov je dopisa pristiglog iz Policijske uprave Zvornik. Dogodio se napad na policajce u Bratuncu, a u dopisu se navodi:

zbog počinjenog krivičnog djela „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“.
Policijska stanica Bratunac

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, 03.02.2018. godine oko 01,30 časova, lišili su slobode lica M.L. (1981) iz Bratunca i M.L. (1981) iz Zvornika, zbog počinjenog krivičnog djela „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“.

Naime, 03.02.2018. godine oko 01,15 časova, na Trgu Miloša Obilića, opština Bratunac, od strane lica M.L. došlo je do narušavanja javnog reda i mira, galamom i vrijeđanjem policijskih službenika, nakon čega na lice mjesta dolazi i drugo lice M.L. koji su potom fizički napali policijske službenike.

Dvojica policijskih službenika su tom prilikom zadobila tjelesne povrede nakon čega im je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Bratuncu. Osumnjičena lica su odbila da se podvrgnu alkotestiranju.
O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će, nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Policijska uprava Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

(Zvornicki.ba)