ZVIJEZDA CHELSEA JE SVE DOGOVORILA S REAL MADRIDOM!

0
ZVIJEZDA CHELSEA JE SVE DOGOVORILA S REAL MADRIDOM!

Čini se kako je Chelsea voljan dati zeleno svjetlo svojoj zvijezdi u pogledu na transfer u Real Madrid, odnosno smije početi dogovarati osobne uvjete.

ZVIJEZDA CHELSEA JE SVE DOGOVORILA S REAL MADRIDOM!

Prema posljednjim izvorima iz Španjolske čini se kako je prvi dio pregovora između Hazarda i Reala prošao najbolje i da Chelsea namjerava prodati svog najboljeg igrača u redove Los Merenguesa. Belbijac bi trebao biti alternativa za Neymara.

Roman Abramovich se prema istim navodima pomirio s činjenicom da Hazard želi u Madrid i ne namjerava mu stvarati neke velike probleme. Transfer je dogovoren za ljeto jer Madrid namjerava tada napraviti veliku rekonstrukciju svoje momčadi.

To će definitivno biti jedan veliki udarac za “Bluese”, ali i za Contea, o čijem se otkazu već naveliko priča. Posebice je razočaravajuće sve to jer je Chelsea odradio fantastičnu prošlu sezonu, tako da sve ovo u tekućoj pomalo čudi i zabrinjava zaljubljenike u aktualnog engleskog prvaka.

No prema svemu sudeći, čini se kako Hazard nije jedini koji svoju budućnost više ne vidi u redovima engleskog prvaka. Postoji još par igrača, koji jednostavno nisu zadovoljni uspjesima kluba i režimom, te bi svoju sreću mogli potražiti na drugoj adresi.
Hazard, koji ima 27 godina, sigurno bi dobio veće šanse osvajati trofeje na Bernabeuu jer je Madrid mnogo kompetitivniji klub od Chelsea-ja i ima veće šanse za osvajanjem velikih trofeja.

Isto tako, isti izvori navode kako je PSG jasno rekao Madridu “ne” u pogledu transfera Neymara.

(SBD)