Zvornik : Drina Princip ubjedljiva protiv Sutjeske u Foči

0

Košarkaši Drine Princip ostvarili su vrlo značajnu pobjedu , savladavši u Foči ekipu Sutjeske sa ubjedljivih 63: 79 ( 19:25, 10 :17 ,18:15,16:22)

Zvornik : Drina Princip ubjedljiva protiv Sutjeske u Foči

Zvorničani su bili bolji u svim segmentima igre- odlično su šutirali i skakali, dok bi domaćin samo povremeno bljesnuo, ali nedovoljno da se sustigne protivnik.
Trener Drine Princip Igor Krajišnik čestitao je svojim igračima na pobjedi
Zvornik : Drina Princip ubjedljiva protiv Sutjeske u Foči

” Odigrali smo jednu dobru utakmicu , i pobjeda skoro da ni jednog momenta nije dolazila u pitanje . Ispoštovani su dogovori u svlačionici što je dalo rezultata. Čestitao bih ekipi Sutjeske na fer i korektnoj utakmici . Mi se okrećemo narednom protivniku ekipi Rudara” istakao je Krajišnik

Najefikasniji igrači u ekipi Drine Princip bili su Goran Kovačević sa 23, Aleksandar Zekanović 16 p, Srđan Gavrić13p, Slavko Savanović 12 poena. U ekipi Sutjeske najefikasniji su bili Stefan Živanović sa 23p i M.Mrkovića sa 11 poena .
Košarkaši Drine Princip su ovim trijumfom ostvarili šetu pobjedu u prvenstvu i u učvrstili se na tabeli . U narednom 15. kolu Drina Princip dočekuje ekipu Rudara iz Ugljevika .

Utakmica se igra u subotu sa početkom od 19 časova

(radio.osvit)