Prijateljske fudbalske utakmice koje predstoje za naredni vikend

Prijateljske fudbalske utakmice koje predstoje za naredni vikend
Drina je jedna, Drina se voli

Pripreme fudbalskih klubova su u punm jeku. Premijerligaši će ove sedmice imati generalnu probu pred nastavak prvenstva planiranog 17.februara dok su prvoligaši tek zahuktali svoje pripreme.

Prijateljske fudbalske utakmice koje predstoje za naredni vikend
Drina je jedna, Drina se voli

U petak generalku ima FK Sloboda Tuzla koja se pojačala preko zimske pauze za dva zvornička fudbalera. Popularni Dino Rustemović je prvi stigao na Tušanj, a u finišu priprema Klubu se pridružio i Semir Musić, bivši kapiten omladinske reprezentacije BiH i sin nekadašnjeg fudbalera Drine Refika Musića.

U petak 09.02. igraju FK Sloboda – FK Zvijezda Gradačac, stadion Tušanj, početak u 13i30.

U subotu drugi susjedni premijerligaš iz Bijeljine ima generalku pred svojom publikom.

Subota 10.02.2018.g. od 14 sati FK Radnik Bijeljina – OFK Bačka, gradski stadion Bijeljina od 14 sati.

Nedjelja 11.02.2018.g. od 13 sati FK Drina Zvornik – FK Drina Ljubovija (Srbija), stadion u Tršiću od 13 sati.

Domaći tim igra drugu pripremnu utakmicu i želi popraviti dojam iz prve pripremne utakmice i neugodnog poraza kojeg su Zvorničani doživjeli od Loznice.
Ove utakmice su potvrđene sa tačnom satnicom i mjestom odigravanja. Vjerovatno će tim iz Etno sela Stanišić FK Zvijezda 09 odigrati u svom kompleksu pripremnu utakmicu, ali nakon naše molbe i poziva za informacijama zbog neljubaznosti trenera i osoblja ovog kluba nismo uspjeli dobiti potvrdne informacije jer kako nam je osoblje pri telefonu reklo, trener se ne mogu javiti i ne žele ništa odgovarati. Zvali smo telefonski broj naveden na zvaničnoj web stranici kluba.

Timovi iz nižih liga tek kreću u pripreme i u narednom periodu će započeti sa testnim utakmicama. Dobre vijesti stižu iz Šepka, prema posljednjim informacijama ovaj tim će nastavitit takmičenje u društvu prvoligaša sa željom da izbori opstanak.

(Zvornicki.ba)