ZIDANE: “SPREMNI SMO ZA PSG.”

ZIDANE:
Lucas Vaskez pogodio u prvoj minuti

Real Madrid je sinoć deklasirao Real Sociedad na Bernabeu 5-2.

ZIDANE: "SPREMNI SMO ZA PSG."
Lucas Vaskez pogodio u prvoj minuti

Nakon što je Real Madrid zgazio Soceidad, Zinedine Zidane se obratio medijima u sobi za iste na Santiago Bernabeu:

“Rani pogodak nam je pomogao. Tokom prvogpoluvremena smo igrali s visokim intenzitetom, odlučnošću i voljom, te smo s dobrim rezultatom otišli na poluvrijeme. Tih 45 minuta smo odradili na visokoj razini, dobro smo igrali, stvarali prilike i zabijali golove. Možemo biti zadovoljni s ovim rezultatom. Dobro smo se pripremili za srijedu. Sada se moramo odmoriti i sutra okrenuti pozornost ka Ligi Prvaka. Svi jedva čekamo srijedu i to je naša glavna briga.”
“Istina, napravili smo nekoliko grešaka u drugom dijelu, no to možemo popraviti. Sada igramo nokaut fazu i moramo štititi naš gol. Kao i uvijek, usredotočen sam na pozitivne stvari; način na koji smo počeli utakmicu i na pet golova koje smo zabili. Znamo da će protiv PSGa stvari drugačije izgledati i tamo ćemo morati pokazati našu pravu narav.”

LIGA PRVAKA
“Moramo ostati usredotočeni na utakmicu u Ligi Prvaka ove srijede. Znamo da ispred nas leži težak izazov, to je od mjerodavne važnosti za nas. BIt će to drugačija utakmica u drugačijem natjecanju, a momčad će imati dodatnu motivaciju i bit ćemo i više nego spremni za to.”

ZIDANE: "SPREMNI SMO ZA PSG."
Real Madrid vs PSG 14 Februar

“Zadovoljan sam s Marcelovim nastupom. Svi mi znamo koliko je on dobar igrač, a to nam nudi dodatne stvari u završnoj trećini, što je dokazao i naš drugi gol. Ja se ne dvoumim tko bi mogao zaigrati u srijedu, a vi će te tada to i saznati. Rekavši to, ideja uvijek ostaje ista – nije važno tko igra nego ono što ćemo napraviti na terenu.”

CRISTIANO RONALDO
“Mi svi znamo da on uvijek želi zabijati golove i kreirati prilike. On živi i diše s golovima. Večeras je zabio tri i on je igrač kojeg će se PSG posebice čuvati. Uvijek je pozitivna stvar za ekipu kada se on upiše na listu strijelaca.”

ZIDANE: "SPREMNI SMO ZA PSG."
Cristiano Ronaldo nakon het-trika

BENZEMA
“Ne znam zašto postoji grupa navijača koja zviždi Benzemi? Navijači koji dođu na utakmice imaju pravo raditi što žele, samo želim reći da je Benzema imao par prilika koje nije zabio, no važna stvar je usredotočiti se na sljedeću utakmicu i vjerovati da će sljedeća loptu koja mu dođe uspješno biti pospremljena u mrežu. No ljudi imaju pravo raditi što žele.”

ZIDANE: "SPREMNI SMO ZA PSG."
Ronaldo govori publici da trebaju podržati Benzemu.

Sve događaje sa sinošnje utakmice možete pogledati na sledećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=RjtqamacUAE