Zvorničanka napravila manjak u kladionici pa lažno prijavila napad i krađu

0
Uhapšena 38-godišnjakinja koju potražuje Sud u Zvorniku zbog teške krađe
FOTO: Ilustracija

Prema dopisu prisitglom iz Policijske uprave Zvornik uposlenica jedne od sportskih kladionica lažno je prijavila napad na sebe i krađu novca koja se nalazila u ukradenoj torbici. Napad se dogodio uoči same Nove 2018.godine.

Zvorničanka napravila manjak u kladionici pa lažno prijavila napad i krađu
FOTO: Ilustracija

Zbog lažnog prijavljivanja podnesen je izvještaj za počinjeno krivično djelo „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“ od službenika Policijske uprave Zvornik.

U dopisu o krivičnom djelu ove četrdesetčetverogodišnje Zvorničanke se navodi:

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica D.V. (1974.g.) iz Zvornika, zbog postojanja sumnje da je počinilo krivično djelo „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“.

Naime, lice D.V. je Policijskoj stanici Zvornik, 31.12.2017. godine, prijavilo da je istog dana u ulici Patrijarha Pavla, grad Zvornik, nepoznato lice poprskalo nepoznatim sprejom po licu, a zatim uz upotrebu fizičke snage otrglo iz ruku torbicu u kojoj se nalazila određena količina novca.
Radeći na rasvjetljavanju navedenog događaja, policijski službenici PU Zvornik su nakon preduzetih mjera i radnji na provjeravanju navoda prijave, došli do saznanja da je lice D.V. lažno prijavilo krivično djelo, u namjeri da prikrije manjak novca u kasi sportske kladionice u kojoj je bilo zaposleno, koji je samo prouzrokovalo, iako je znalo da krivično djelo nije učinjeno. Navedeno je u pristiglom dopisu iz PU Zvornik.

(Zvornicki.ba)