Uskoro niz kvalitetnih provjera za FK Drina Zvornik

Drina u novu sezonu bez deset fudbalera iz prethodne
U sezonu se kreće bez sedmorice na ovoj fotografiji

Pripreme fudbalera zvorničke Drine za proljetni dio fudbalske sezone protiču prema planu stručnog štaba. Poslije završetka prvog dijela (fizičke spreme) priprema, usljedile su i provjere. U narednih sedam dana ljubitelji fudbala moći će uživati u pripremnim utakmicama FK Drina Zvornika.

Uskoro niz kvalitetnih provjera za FK Drina Zvornik
Tim koji ne zna za poraz na gostujućem terenu

Nakon poraza, pobjede i remija u prve tri testne utakmice šef stručnog štaba Drine Veljko Cvijetinović u subotu izlazi na megdan renomiranoj ekipi Sloge iz Gornjeg Crnjaleva koja pokazuje visoke ambicije i nalazi se na pragu ulaska u prvu fudbalsku ligu RS.
Utakmica se igra u subotu od 14 sati u Crnjalevu. U srijedu se igra protiv najjačeg protivnika dosadašnjeg dijela priprema FK Slaven Živinice.

Slaven je novopečeni federalni prvoligaš koji je pokazao visok kvalitet u prvom dijelu ovog fudbalskog prvenstva. Utakmica se igra od 14 sati na pomoćnom terenu sa umjetnom podlogom stadiona Tušanj u Tuzli.
Uskoro niz kvalitetnih provjera za FK Drina Zvornik
Veljko Cvijetinović – Šef stručnog štaba FK Drina Zvornik

Protiv Proletera iz Slavinovića u Tuzli igra se u subotu od 14 sati na terenu u Tuzli. Biće ovo dobra prilika da Veljko Cvijetinović dodatno provjeri taktičke kombinacije do početka prvenstva.

Očekuje se i nastup Race Vasića u timu FK Drina Zvornik nakon polugodišnje pauze i nastupanja u timu mostarskog Veleža.

Uskoro niz kvalitetnih provjera za FK Drina Zvornik
Popularni Raco

(Zvornicki.ba)