Nejmarov svet, Nejmarova pravila! Ovo su tri uslova za PSŽ kako bi ostao u klubu!

0

Ne prestaje sa zahtevima i ovoga puta nijedan nije vezan za novac!

Nejmarov svet, Nejmarova pravila! Ovo su tri uslova za PSŽ kako bi ostao u klubu!

Kako sada stvari stoje, Nejmar će ostati u Pari Sen Žermenu, mada je to na dugačkom štapu, pre svega zbog sukoba sa Emerijem. Glavni front je otvoren neigranjem Tijaga Silve koji mu je mentor i prijatelj, pa svi očekuju da će Emeri platiti ceh.

Al-Kelaifi na drugoj strani tvrdi da 200% Brazilac ostaje u Parizu, ali u francuskoj prestonici se boje da bi mogao da izazove nove probleme klubu iz nekoliko razloga.

Prvi je trener, i to je jasno, zanimljivo da je Nejmar tražio od kluba da dovedu Murinja, ali s obzirom da je Portugalac produžio ugovor sa Junajtedom, to je nerealno očekivati. 

 

Mada, Murinjo može da iskoristi interesovanje PSŽ da od Junajteda traži pojačanja koja bi mogla da smanje jaz između Sitija i Junajteda.

Drugi Nejmarov uslov je odlazak Kavanija i to nije tajna, i sam Urugvajac želi da napusti klub, ali u njegovim godinama teško je baš da PSŽ može da računa na ogromno obeštećenje. Kao naslednici pominju se Ikardi, Benzema, čak i Dibala, no sve su to spekulacije.

Nejmarov svet, Nejmarova pravila! Ovo su tri uslova za PSŽ kako bi ostao u klubu!

Treći Nejmarov uslov vezan je za dovođenje novih igrača na sredini terena, odnosno igrača gde po njegovom mišljenju najviše škripi, što se navodno pokazalo i protiv Reala.

On će nastaviti da koketira sa Realom, mada očekivati da narednog leta stigne na “Bernabeu” je veoma teško, čak i ako Perez ponudi 300 miliona evra.

Nejmarov svet, Nejmarova pravila.

(sportske.net)