Radnik iz Bijeljine nastavlja plesati tango u PL BiH, uskoro investicija od 1,8 miliona KM

0
Zadobio teške povrede nakon što je upao u rupu iskopanu za reflektore na stadionu Radnika u Bijeljini
Uskoro reflektori, nova tribina i još toga na stadionu u Bijeljini

Radnik iz Bijeljine nastavlja plesati tango u PL BiH, danas je savladan tim Borca iz Banjaluke viskoim rezultatom 3:0. Klub iz Bijeljine najbolji je primjer dobre organizovanosti sportskog kolektiva koji ima vrhunske rezultate. Pogledajte kako je to danas izgledalo u Bijeljini:

Pored sportskih uspjeha ovog kluba, nedavno je u toku zimske pauze zabilježen još jedan vrijedan transfer iz ovog semberskog kluba. Prodali su štopera Besima Šerbečića u slavni Rosenborg iz Norveške. Prema informacijama iz medija BiH Bijeljinci su od ovog transfera dobili direktnih milion maraka na račun Kluba.
NIje ovo prvi veliki transfer koji Radnik pravi, prije dvije godine Mmeišević je iz Radnika otišao u elitnu ligu Holandije. Preporod u Radniku je krenuo kada je na mjesto predsjednika stigao Mladen Krstajić. Da sam Krstajić nije jedini razlog dobrog rada Radnika govori i podatak da Mladen Krstajić nije stalno u Bijeljini. Više vremena provodi u Beogradu, ali je često i u Bijeljini.

Radnik iz Bijeljine nastavlja plesati tango u PL BiH, uskoro investicija od 1,8 miliona KM
Detalji sa utakmice Drina-Radnik FOTO: ARHIV

Uspjeh Radnika krije se u dobroj organizovanosti Kluba u kojem svako radi svoj posao, a rezultat dolaze kao plodovi domaćinskog i kvalitetnog rada.

Zvornik je za razliku od Bijeljine dao reprezentativce BiH koji u posljednjih deset godina čine kostur reprezentacije. Nažalost najveći prihod od prodaje nekog fudbalera Drina je imala od procenta transfera Stevanovića iz Vojvodine u Sevilju kada je Drina dobila oko 75 hiljada švicarskih franaka.

Radnik iz Bijeljine nastavlja plesati tango u PL BiH, uskoro investicija od 1,8 miliona KM
Uskoro reflektori, nova tribina i još toga na stadionu u Bijeljini
Dok Drina još uvijek traži teren za treniranje, a pomoćni teren u gradu izgleda kao naučna fantatstika, Radnik iz Bijeljine ove godine planira utrošiti skoro milion eura na infrastrukturu stadiona.

Uskoro investicija od 1,8 miliona KM u stadion Radina iz Bijeljina zvanične su najave iz ovog semberskog kluba. Jedan dio sredstava pokrit će se transferom Šerbečića, jedan dio sredstvima od UEFE, jedan dio od NFSBIH, jedan dio od FSRS, a manji dio od gradske uprave Bijeljina.

Radnik je najbolji primjer kako se sportski kolektiv treba organizovati da bi se postojeći talent djece i omladine grada iskoristio na najbolji način.

(Zvornicki.ba)