Zvornički odbojkaši i odbojkašice nastavljaju dominaciju

0
Odbojkaši Drine na prvom gostovanju rutinski savladali tim Gradiške
OK Drina - Ponos grada

Ovog vikenda nastavljeno je odbojkaško prvenstvo za mušakrce u prvoj ligi RS za muškarce i drugoj ligi za žene u kojima nastupaj OK Drina Zvornik.

Zvornički odbojkaši i odbojkašice nastavljaju dominaciju
Zvorničke princeze poslije pobjede i jesenje titule

Kako je prvi dio sezone protekao, tako je i nastavljeno. U subotu su odbojkaši dočekali tim Jahorine sa Pala u okviru u 13 kola prve lige RS.

Drina je kvalitetnom igrom bez većih uzbuđenja upisala još jednu rutinsku pobjedu potvrdivši da je zvorničkim odbojkašima mjesto u plejofu kojeg su osigurali još u prvom dijelu.
Seniorke Drine gostovale su timu Libero u Bijeljini i upisale još jednu pobjedu kojom su dodatno osigurale mjesto na vrhu tabele druge lige grupa 3. Lijepo otvaranje nastavka sezone za zvorničke odbojkaše i odbojkašice. Pionirke Drine svoje takmičenje nastavljaju narednog vikenda.

Odbojkaši Drine pobjedom na domaćem parketu osigurali plejof
OK Drina potencijal za Premijer ligu BiH

Zadovoljan nastavkom sezone je i prvi čovjek Drine Velibor Petrović koji je izjavio:

Ciljevi nam ostaju isti. Muškarci su svoj već ispunili. Djevojke imaju još mnogo da igraju. Još uvijek se niko od velikih prvirednih društava Zvornika nije ponudio da pomogne ovaj kolektiv da krene putem većeg ranga. Sredstva od gradske uprave koja trenutno imamo na raspolganju dvoljna su za ovaj nivo takmičenja u kojem trenutno nastupamo.– rekao nam je Velibor Petrović, trener Drine.

OK Drina je jedini tim u Zvorniku koji ima mušku i žensku seniorsku selekciju koja se takmiči.

(Zvornicki.ba)