Mia Khalifa iskreno je odgovorila na pitanja o seksu koja sve zanimaju

0
Mia Khalifa iskreno je odgovorila na pitanja o seksu koja sve zanimaju

IAKO se svi nadaju da su u krevetu savršeni, jednako tako svi se boje da su zapravo prilično loši. Seks nije jedna od tema o kojima se čavrlja uvijek i svugdje pa zato svaku dozu mudrosti treba cijeniti.

Mia Khalifa iskreno je odgovorila na pitanja o seksu koja sve zanimaju

Srećom po cijeli svijet, bivša pornoglumica Mia Khalifa s ljudima rado dijeli svoje tajne i trikove za uspješan seksualni život. U intervjuu za Mens Health Mia je odlučila odgovoriti na sedam najguglanijih pitanja o seksu. Prvo je bilo – gdje je G točka (s obzirom na to da smo prošlog tjedna vidjeli da Hrvati ne znaju baš puno o toj mističnoj pojavi, Mijin odgovor mogao bi pomoći).

“G točka nalazi se na zidu vagine, na pola puta između ulaza i vrata maternice, pa ako prstima zadovoljavate nekog rekla bih unutra, sa stražnje strane. Znat ćete da ste ga našli kad napipate neravnu površinu, sličnu površini oraha”, detaljno je opisala Mia i upozorila muškarce da ne budu pregrubi s G točkom.
Drugo pitanje bilo je kako da žene dožive orgazam.

“Na to utječe niz različitih faktora, poput ljubljenja, nježnosti, grubosti, svemu što ona želi. Ne postoji određeno vrijeme koliko predigra treba trajati, trebate osjetiti napetost. Ako uzdiše, uživa. Ako joj se tijelo počne tresti, ili izgleda kao da vršite egzorcizam nad njom, blizu je. To je dobar znak”, opisala je Mia.

Treće pitanje bilo je kako povećati penis.

“Mislim da veličina uopće nije bitna, najbolji seks nisam imala s najobdarenijim tipovima. Sve ovisi o tome kako se odnosite prema djevojci i o tome što osjeća prema vama. Ako imate malog, možete staviti jastuk ispod nje”, savjetovala je.

Četvrto najčešće pitanje je koliko treba trajati seks.

“Mislim da seks na brzaka traje od pet do sedam minuta, dok strastveno vođenje ljubavi traje između 10 i 15”, tvrdi Mia.

Sljedeće što ljude najčešće zanima jest boli li analni seks.

“Da, da, da, boli. Jako boli. Žene pristaju na analni seks kad im se tip zbilja, zbilja, zbilja sviđa. Htjela bih vam reći da lubrikant pomaže i da je bilo ugodno nakon dvije minute, no to nije onaj osjećaj ugode na koji ste naviknuti”, rekla je.

Kako izdržati dulje u krevetu sljedeće je pitanje.

“Odmaknite se kad osjetite da ste preblizu orgazmu. Ona se neće naljutiti ako to napravite. Ako je krenete oralno zadovoljavati, neće ni skužiti što zapravo radite, mislit će da vas je ona jako napalila”, rekla je Mia.

Zadnje pitanje je zašto se moja cura ne želi seksati sa mnom.

“Možda je ne slušate dovoljno, ili želi da budete nježniji. Možda nedostaje povezanosti između vas?” poručila je Mia.
(index.hr)