MIODRAG PANTELIĆ NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA ZVIJEZDE 09

0

Pantelić zamenio Mićića, naslovi su jučerašnjih tekstova na sportskim portalima. Dragan Mićić nije više trener Zvijezde 09, a njega će na klupi kluba iz Etno sela “Stanišići” zamjeniti Miodrag Pantelić.

MIODRAG PANTELIĆ NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA ZVIJEZDE 09

Do promjene na mjestu šefa stručnog štaba je došlo zbog obaveza Dragana Mićića u stručnom štabu mlađih reprezentacija Srbije, koje nije mogao uskladiti sa vođenjem prvog tima Zvijezde 09, pa je uprava kluba munjevito reagovala i na njegovo mjesto imenovala bivšeg asa Vojvodine i Crvene Zvezde Miodraga Pantelića.

U Etno selu “Stanišići” Miodrag Pantelić je radio kao trener omladinskog pogona, a u dosadašnjoj karijeri obavljao je i dužnost sportskog direktora Vojvodine.
– Svjestan sam da me očekuje težak zadatak, jer je cilj kluba plasman u Premijer ligu BiH. To je sigurno veliki izazov, a za mene je velika čast da sa klupe vodim Zvijezdu 09, koja je jedan odlično organizovan klub. Odlično poznajem ekipu, jer sam već pet mjeseci u klubu i radio sam sa prvim timom, pa neće biti većih problema sa adaptacijom – rekao je Pantelić.

Za pomoćnike u stručnom štabu Zvijezde 09 imenovani su Nebojša Đekanović i Dejan Pantelić, dok je savjetnik u stručnom štabu Milan Đuričić-Đumi.

Prvenstvo počinje za dvije sedmice što će najbolje pokazati koliko su promjene u Zvijezdi 09 bile ispravne.

(zvijezda09)