Odbornici podnijeli krivičnu prijavu protiv načelnika Osmaka

0
Uvođenje medicinskog osoblja sa novim funkcijama i mogućnostima za rad na novom, savremenom laparoskopskom aparatu obavljeno je juče i danas u prostorijama JZU Bolnica Zvorni
FOTO: Arhiv

OSMACI – Skupština opštine (SO) Osmaci podnijela je krivičnu prijavu protiv načelnika opštine Ljube Petrovića zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj, potvrdio je predsjednik SO Milan Popović.

Odbornici podnijeli krivičnu prijavu protiv načelnika Osmaka

Popović je rekao da je SO Osmaci donijela tu odluku na prijedlog opštinske Komisije za utvrđivanje činjeničniog stanja na terenu, jer je utvrdila nepravilnosti u pogledu nepridržavanja, odnosno kršenja procedura o javnim nabavkama.

Ističući da je o svemu ovome upoznata policija, Popović je naveo da je prijava službeno upućena Okružnom tužilaštvu Bijeljina.

Petrović je rekao da je krivična prijava koja je podnesena protiv njega neutemeljena, proizvoljna i bez pravnih argumenata.

“Sav moj rad je transparentan i u funkciji je lokalne zajednice i unapređivanja životnih uslova građana”, rekao je Petrović.

 

On je dodao da jedan broj odbornika želi da, umjesto načelnika, upravlja ovom lokalnom zajednicom, odnosno da žele da imaju poslušnog načelnika koji bi radio u njihovom, a ne u interesu naroda, što se, kako kaže, ne može dozvoliti.

(NEZAVISNE novine)