Pucao iz automatkse puške u svojoj kući, poslije oduzimanja oružja lišen slobode

0
Nakon sudara u Branjevu, muškarac iz Pilice prebačen u zvorničku bolnicu
FOTO: Ilustracija

Lišeno slobode lice koje je pucalo iz vatrenog oružja potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Pucao iz automatkse puške u svojoj kući, poslije oduzimanja oružja lišen slobode
FOTO: Ilustracija

Prema informacijama iz PU Zvornik policijski službenici Policijske stanice Kozluk, lišili su slobode lice R.R. (1955) iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

Naime, Policijskoj stanici Kozluk, 19.03.2018. godine oko 21,30 časova, prijavljeno je da u porodičnoj kući mjestu Branjevo, grad Zvornik, lice R.R. puca iz vatrenog oružja.

Postupajući po prijavi, policijski službenici su izašli na lice mjesta i pronašli R.R. kojom prilikom je kod istog pronađena i privremeno oduzeta automatska puška iz koje je lice pucalo i određena količina municije.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja za počinjena krivična djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

(Zvornicki.ba)