Rukometaši Drine odigrali neriješeno sa liderom na tabeli

0
Rukometaši Drine odigrali neriješeno sa liderom na tabeli
RK Drina Zvornik

U utakmici 13. kola Prve rukometne lige Republike Srpske, Drina i Lokomotiva iz Brčkog igrale su nerješeno 24:24 /12:10/.

U utakmici 13. kola Prve rukometne lige Republike Srpske, Drina i Lokomotiva iz Brčkog igrale su nerješeno 24:24 /12:10/  Bila je ovo veoma borbena i neizvjesna utakmica do samog kraja i možda je nerješeno i najpravendiji ishod utakmice.Ekipe su se smjenjivale u vođstvu sa prilikama za pobjedu sa obadvije strane.  Drina je u nastavak prevanstva ušla sa dosta izmjenjenim i podmlađenim timom, koji je pokazao da ia kvalitet i da će igrati zapaženu ulogu u prvesnstvu  Najefikasniji u Drini bio i Spasojević sa 8 golova.Po četiri su postigli Ćosić, Ivanović i Tišmanović , dva je posstigao kapiten Vidaković a po jedan Popović i Čvorić.Kod gostiju Šarenac je postigao osam a Ristanić i Purić po pet golova.  Ovo je inače prvi nerješeni rezultat vodeće ekipe Lokomotive iz Brčkog, pa je tim uspjeh Drine još veći.  D.Gajić
RK Drina Zvornik

Bila je ovo veoma borbena i neizvjesna utakmica do samog kraja i možda je nerješeno i najpravendiji ishod utakmice. Ekipe su se smjenjivale u vođstvu sa prilikama za pobjedu sa obadvije strane.

Drina je u nastavak prevanstva ušla sa dosta izmjenjenim i podmlađenim timom, koji je pokazao da ia kvalitet i da će igrati zapaženu ulogu u prvesnstvu. Neriješen rezultat pokazuje da su dobar plan i organizacija ostvarivi ukoliko se to pravovremeno uradi.

Najefikasniji u Drini bio i Spasojević sa 8 golova.Po četiri su postigli Ćosić, Ivanović i Tišmanović, dva je posstigao kapiten Vidaković a po jedan Popović i Čvorić. Kod gostiju Šarenac je postigao osam a Ristanić i Purić po pet golova.

Ovo je inače prvi nerješeni rezultat vodeće ekipe Lokomotive iz Brčkog, pa je tim uspjeh Drine još veći.

D.Gajić

(radioosvit)