Drina u srijedu dočekuje tim Kozare, pobjeda imperativ za miran nastavak prvenstva

0
Drina u subotu dočekuje tim Kozare, pobjeda imperativ za miran nastavak prvenstva

U ssrijedu 28.marta  na stadionu FK Drina Zvornik odigrat će se zaostala utakmica 18.kola prve lige RS  sa početkom u 14i30. Domaći tim FK Drina Zvornik ugostit će tim FK Kozara Gradiška koja se nalazi u zoni ispadanja.

Drina u subotu dočekuje tim Kozare, pobjeda imperativ za miran nastavak prvenstva

Ekipa Drine je u prvom kolu doživjela neočekivano visok poraz u Banjaluci od tima Željezničara. Drina je do 16.kola ukupno primila 8 golova, a u Banjaluci je doživjela poraz od 3:0. Tim Kozare u meč će ući rasterećeniji od Drine jer su u prošlom kolu upisali treću pobjedu u prvenstvu.

Drina u subotu dočekuje tim Kozare, pobjeda imperativ za miran nastavak prvenstva

Kozara je sa visokih 3:1 u Gradišci slavila protiv tima Slobode iz Mrkonjić Grada. O predstojećoj utakmici u srijedu govorio je za naš portal šef stručnog štaba Drine Veljko Cvijetinović:

Posle lošeg starta, ekipa u prvu utakmicu kući mora ući u maksimalno motivisana ali i oprezno jer nam u goste dolazi ekipa koja je pretrpjela promjene u pauzi. Kozara je danas iskusnija ekipa u odnosu na prethodnu polusezonu, ekipa je i sa novim trenerom koji je perspektivan i kvalitetan trener.

Veljko Cvijetinović - Šef stručnog štaba FK Drina Zvornik
Veljko Cvijetinović – Šef stručnog štaba FK Drina Zvornik

Tim Drine pretrpjet će odrđene promjene nešto zbog povreda i bolesti, ali i da bi se i ekipa trgla iz određene letargije.

Nažalost ne možemo u ovom meču računati na Stjepanvića koji je povređen i Damjanovića koji je bolestan.

Ipk uz dobar pristup i maksimalno zalaganje očekujemo i prvu pobjedu u ovoj polusezoni sa kojom bi sačuvali priključak za vodećim dvojcem na vrhu tabele. Rekao je Cvijetinović.

Biće ovo prva prvenstvena utakmica Drine u 2018.godini pred domaćom publikom koja će imati priliku vidjeti pojačanja koja su stigla u toku pauze u Zvornik.

(Zvornicki.ba)