Javni poziv za dodjelu pomoći žrtvama mina iz Zvornika

0
Bosna i Hercegovina bez mina za sigurniju budućnost djece
FOTO: Ilustracija

Gradska uprava Zvornik i njemačka nevladina organizacija „ASB“ u okviru projekta „Zaraditi, a ne dobiti“ objavili su Javni poziv za dodjelu pomoći u poslovnoj obuci i obezbjeđenju grantova za zapošljavanje žrtvama mina i njihovim porodicama na području grada Zvornika.

Javni poziv za dodjelu pomoći žrtvama mina iz Zvornika
FOTO: Ilustracija

Projekat finansira Delegacija Evropske unije u BiH, lokalne zajednice i „ASB“, a realizuju „ASB“, projektni partner Udruženje „Eko Sportska Grupa“ u saradnji sa lokalnim zajednicama uključenim u projekat.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane osobe žrtve mina ili članove njihovih porodica da preuzmu prijavu za učestvovanje u projektu, uredno je popune i dostave u vremenski određenom roku nadležnom organu u lokalnoj zajednici.

Prijava na projekat i Registracioni obrazac (prijava za registraciju kod BH MAC‐a) mogu se preuzeti u Gradskoj upravi (info‐pult Šalter sale) svakim radnim danom, kao i na zvaničnoj internet stranici Gradske uprave Zvornik.

Javni poziv je oglašen na oglasnoj tabli Gradske uprave od 19. marta 2018. godine i ostaje otvoren 30 dana od njegove objave.

Popunjenu prijavu i Registracioni obrazac potrebno je dostaviti u Šalter salu Gradske uprave na šalter broj 8, ne kasnije od 30 dana nakon objave Javnog poziva (zaključno sa 20. aprilom 2018. godine u 14:00 časova).

Javni poziv objavljen je i na zvaničnoj internet stranici Gradske uprave Zvornik.

http://www.gradzvornik.org/2018/03/21/javni-poziv-za-dodjelu-pomoci-zrtvama-mina/