Roditelji nude 100.000 KM za informacije o sinu: David u noći nestanka poslao poruku i više se nije javio

0
Roditelji nude 100.000 KM za informacije o sinu: David u noći nestanka poslao poruku i više se nije javio.

Pripadnici banjalučke Policijske uprave, zajedno sa građanima Banje Luke i Laktaša, nastavili su potragu za nestalim Davidom Dragičevićem (21) iz Banje Luke i Dušicom Božić (36) iz Laktaša, rekla je portparolka ove uprave Marija Markanović.

Roditelji nude 100.000 KM za informacije o sinu: David u noći nestanka poslao poruku i više se nije javio.

Markanović je podsjetila da potraga za Dragičevićem traje već peti dan, a danas će biti usmjerena prema banjalučkom naselju Ponir. “Potraga za Dragičevićem traje od 18. marta kada je nestanak prijavljen policiji, a on je od kuće otišao dan ranije oko 19 sati”, precizirala je Markanovićeva.

On je posljednji put viđen u nedjelju, 18. marta u 3.30 sati, kada je izašao iz jednog noćnog kluba, gdje je navodno učestvovao u tuči. U momentu nestanka, David je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerice i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

Davidovi roditelji Suzana i Zoran Radanović na svojoj Facebook stranici su ponudili za informacije o njihovom nestalom sinu 100.000 KM. Njegovi roditelji otkrili su da je David to veče drugu poslao poruku da “ako mu se to veče nešto desi kriv je F. Ć”.

– Policija ga je ispitala i prošao je, međutim mi roditelji smatramo da naše dijete nije to napisalo iz čista mira, napisali su roditelji na Facebooku.

(Tuzlanski.ba)