Nakon kafanske tuče u Bratuncu 24godišnjak završio na UKC Tuzla

0
Tuča u Srednjem Šepku, lice iz Pilice završilo u Domu zdravlja, a prekršaj za osobu iz Roćevića
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, lišili su slobode lice R.D. (1994) iz Bratunca, koje je u ugostiteljskom objektu u Bratuncu, u noćnim satima, 24.03.2018. godine, zadalo više udaraca dvadesetčetverogodišnjaku, nanijevši mu teške tjelesne povrede.

Nakon kafanske tuče u Bratuncu 24godišnjak završio na UKC Tuzla
FOTO: Ilustracija

Policijskoj stanici Bratunac, 24.03.2018. godine oko 23,30 časova, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u ulici Trg Miloša Obilića, opština Bratunac, došlo do narušavanja javnog reda i mira, kojom prilikom je dvadesetčetverogodišnji mladić zadobio tjelesne povrede od strane lica R.D.

Povrijeđeni je prevezen u Dom zdravlja Bratunac, odakle je upućen u Opštu bolnicu Zvornik a zatim na Univerzitetsko-klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici su lice R.D. (1994) uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška tjelesna povreda“, 25.03.2018. godine, predali u dalju nadležnost Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina.

(Zvornicki.ba)