Zvornik: Policajci darovali krv

0
Zvornik: Policajci darovali krv

Dvadesetak pripadnika Policijske uprave Zvornik povodom obilježavanja 4. aprila – Dana policije RS učestvovalo je u akciji dobrovoljnog davanja krv , koja je organizovana u Odjeljenju za transfuziju krvi u Opštoj bolnici Zvornik.

Zvornik: Policajci darovali krv

Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar je rekao da su policajci i ovaj put pokazali humanost, dobrovoljno su darivali krv onima kojima je najpotrebnija, ističući na taj način humani aspekt policijske profesije , napominjuči da policijski službenici daruju krv kad god je to potrebno.

Zvornik: Policajci darovali krv

“Pripadnici PU Zvornik se svake godine u velikom broju odazovu humanitarnoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi, te na taj način daju svoj doprinos i pokažu želju i spremnost da pruže pomoć u svakom pogledu onima kojima je ona najpotrebnija Među pripadnicima policije ima dobrovoljnih davalaca koji su i više od 50 puta darivali svoju krv . I danas je veliki broj pripadnika Policijske uprave Zvornik odazvao ovoj akciju ali u dogovoru sa Službom za tranzfuziju krvi samo jedan dio policajaca njih 20 je darovalu krv , jer trenutno ima dovoljno zaliha” rekao je Bobar.

Zvornik: Policajci darovali krv

Prema njegovim riječima, ovo je samo jedna od planiranih aktivnosti povodom obilježavanja 4. aprila Dana policije RS

(radioosvit)