Pronađeni kradljivci mašina, alata i goriva iz autobusa u Kiseljaku

0
Policija uhapsila lice koje je oštetilo aparate za gorivo na benzinskoj pumpi u Glumini
FOTO: Ilustracija

U proteklom mjesecu u mjestu Kiseljak kod Kozluka dogodile su se dvije teške krađe. Prvi put su lopovi pokrali alat i mašine, drugi put gorivo iz autobusa. Potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik da su lopovi pronađeni.

Pronađeni kradljivci mašina, alata i goriva iz autobusa u Kiseljaku
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica D.T. (1980) i R.J. (1996), zbog osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Teška krađa“.

Na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji i prikupljenih dokaza, policijski službenici su identifikovali lica D.T. i R.J. koja se sumnjiče da su u proteklih mjesec dana, iz porodične kuće oštećenog koja se nalazi u mjestu Kiseljak, grad Zvornik, otuđila veću količinu mašina i alata (brusilice, bušilice, električne trimere, motorne testere).

Takođe, za navedena lica postoji osnov sumnje da su tokom mjeseca marta 2018. godine, u Kiseljaku, iz autobusa koji je vlasništvo preduzeća iz Zvornika, otuđila veću količinu pogonskog dizel goriva. Na ovaj način, osumnjičeni su oštećenim licima pričinili materijalnu štetu u iznosu od oko 3.000,00 KM.

(Zvornicki.ba)