Stevanović opširno govorio o problematici tvornice glinice nakon današnje presice Uprave Alumine (VIDEO)

0
Stevanović opširno govorio o problematici tvornice glinice nakon današnje presice Uprave Alumine (VIDEO)

Danas je u prostorijama zvorničke tvornice glinice održana još jedna pres konferencija za medije. Iako je najavljeno prisustvo svih narodnih poslanika iz regije Zvornika, nijedan od sedam zvorničkih narodnih poslanika nije se pojavio, samo je iz Milića stigao poslanik Višković.

Stevanović opširno govorio o problematici tvornice glinice nakon današnje presice Uprave Alumine i jednog od devet narodnih poslanika

Najbolji odgovor zašto niko od narodnih poslanika se nije pojavio na presici Uprave Alumine i dao podršku rukovodstvu ove kompanije ponudio je Zoran Stevanović u svom intervju za radio Osvit

Gradonačelnika Zvornika Zorana Stevanovića u intervju za radio Osvit povodom stalnih optužbi i prozivki iz „Alumine“, su pitali koliko je uključen u odluke Osnovnog suda u Zvorniku, kao i da li govori sa pozicija gradonačelnika koga interesuje dobrobit svih gradjan, ili kao neko ko je preko „Pavgorda“ zainteresovan za „Aluminu“ ?

 

Po običaju na ovu press konferenciju nije pozvan portal Zvornicki.ba, zabranjen je i ulaz dugogodišnjem zvorničkom novinaru Radiši Kandić.

Kandić vjerovatno ima više godina u novinarstvu, nego što većina vodećih ljudi Alumine ima godina života provedenih u Zvorniku, ali mu je zabranjen ulaz u krug fabrike jer radnici u obezbjeđenju ne znaju razlikovati Radišu Kandića i Ramiza Salkića.

Šta su danas u Alumini rekli o problemima, šta je Dodik izjavio o svemu, ali i Dragomir Vasić pogledajte u prilogu BN televizije.

(Zvornicki/BN/Osvit)