Dva brata u 24 časa postali očevi

Dva brata u 24 časa postali očevi
Ponosni Ikići

Imati brata znači imati prijatelja, oslonac i podršku. Postati roditelj, nešto je posebno, što upotpunjuje život i daje mu novi smisao.

Dva brata u 24 časa postali očevi
Ponosni Ikići

U samo 24 sata, rođena braća Stefan i Mladen Ikić iz Zvornika postali su očevi i stričevi, rođenjem djevojčice Dunje i dječaka Vuka. A niko srećniji od djeda Marka.

“Nemam riječi kojima mogu da opišem ovu sreću, presrećan sam i ako Bog da, dogodine u širem sastavu da se okupimo i da nastave tamo gdje su stali. Јoš nisam svjestan toga, ali kažu da se unučad više vole od djece, pa se ja nadam da će tako i biti”, kaže Mladenov i Stefanov otac Marko.

U porodicu Ikić prvo je došla Dunja, 10. aprila, koja je Tatjanu i Stefana učinila još srećnijim parom. Ponosni tata kaže da mu je najveći san ostvaren.

Samo dan kasnije, slavlje Ikića je udvostručeno. U lozničkom porodilištu rođen je dječak Vuk. Stefan je postao stric, a brat Mladen i njegova supruga Marijana ponosni roditelji, čiji je život dobio jednu novu dimenziju koja će biti satkana od ljubavi, pažnje i želje da sina izvedu na pravi put.

Mladen i Marijana doživjeli su najljepši životni osjećaj ostvarivši se u ulozi roditelja. Da li će Vuk krenuti tatinim fudbalerskim stopama ili maminim, to je manje važno.

Dvostruka sreća morala se tako i proslaviti. Dom Ikića odiše radošću, utisci se još sabiraju, a deda Marko ističe da je rođenje dvoje unučadi u dva dana dar od Boga.

Stefan i Marko jedan su drugome više od dvije decenije najveća podrška, kao što će, sasvim sigurno, jedno drugom, na životnom putu, biti Dunja i Vuk.

(RTRS)