Pucao iz gasnog pištolja pa zaradio prekršajni nalog

0
Prijeteći gasnim pištoljem od vlasnika firme tražio zaostalu platu za uposlenog radnika
FOTO: Ilustracija

Pucanje iz gasnog pištolja u jednom ugostiteljskom objketu u centru grada Zvornik zavšreno je prekršajnim nalogom za dvadesetčetverogodišnjaka iz Zvornika.

-Policijskoj stanici Zvornik, 23.04.2018. godine, prijavljeno je da ispred ugostiteljskog objekta u ulici Braće Jugovića, grad Zvornik, nepoznato lice puca iz gasnog pištolja. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su utvrdili da je lice S.S. (1994) iz Zvornika, pucalo iz gasnog pištolja, prilikom čega je od istog oduzet pištolj i određena količina municije. Navedenom licu je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju i municiji Republike Srpske.
FOTO: Ilustracija

Policijskoj stanici Zvornik, 23.04.2018. godine, prijavljeno je da ispred ugostiteljskog objekta u ulici Braće Jugovića, grad Zvornik, nepoznato lice puca iz gasnog pištolja. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su utvrdili da je lice S.S. (1994) iz Zvornika, pucalo iz gasnog pištolja, prilikom čega je od istog oduzet pištolj i određena količina municije.

Navedenom licu je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju i municiji Republike Srpske.

(Zvornicki.ba)