Pronađeno i oduzeto 10 000 paklica cigareta u Milićima (FOTO)

Zvornički šverceri cigaretama uhapšeni u velikoj policijskoj akciji pod nazivom
Arhiv-Ilustracija

Pronađeno i oduzeto 10 000 paklica cigareta bez akciznih markica u opsežnoj akciji službenika Policijske uprave Zvornik.

Pronađeno i oduzeto 10 000 paklica cigareta u Milićima (FOTO)
Zaplijenjene cigarete u Milićima

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, lišili su slobode lica inicijala Lj.V. i D.V. oba iz Milića, zbog postojanja sumnje da su počinila krivično djelo „Nedopušten promet akciznih proizvoda“.

Policijski službenici su na osnovu operativnih saznanja, preduzimajući određene operativno-taktičke mjere i radnje u cilju sprečavanja krijumčarenja akcizne robe, 25.04.2018. godine, na području Vlasenice, kontrolisali putnički automobil marke „Golf“, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali Lj.V. iz Milića.

Pronađeno i oduzeto 10 000 paklica cigareta u Milićima (FOTO)
Cigarete pronađene u automobilu prilikom šverca

Prilikom kontrole i pretresa vozila, u istom je pronađeno 10 000 paklica cigareta bez akciznih markica, koje su oduzete uz izdavanje potvrde o privremenom oduzimanju predmeta.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Tužilaštva BiH. Policijski službenici preduzimaju dalje zakonom propisane mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela „Nedopušten promet akciznih proizvoda“.