Fudbalerke Drine u nedjelju u Zvorniku igraju prvu utakmicu baraža

0
Fudbalerke Drine u nedjelju u Zvorniku igraju prvu utakmicu baraža
Kapiten tima

U nedelju, u 15 časova na stadionu FK Drina Zvornik igra se prva utakamica baraža za Premijer ligu BiH između ŽFK Drina i ŽFK Modriča. Iako su gošće apsolutni favorit u ovom duelu, mlade fudbalerke Drine su u toku sezone više puta pokazale da su najbolje kada je najteže.

Fudbalerke Drine u nedjelju  u Zvorniku igraju prvu utakmicu baraža
Ljepotice u kopačkama ŽFK Drina Zvornik

Kapiten ŽFK Drina Milana Jović je prvoj utakmici baraža izjavila:

Ugostit ćemo ekipu iz Modriče, to je prva baražna utakmica i zasigurno najvažnija do sada za naš klub, nadamo se najboljem i ovim putem pozivam sve ljubitelej fudbala da dođu u nedjelju na stadion i podrže nas. Svaki njihov aplauz motiv je više za mene i tim koji predvodim kao kapiten.

Fudbalerke Drine u nedjelju  u Zvorniku igraju prvu utakmicu baraža
Kapiten tima

Navijače je pozvao i jedan od trenera Kluba Goran Petrović:

Bilo bi prelijepo kada bi svi oni koji mogu sutra došli da podrže naše djevojčice da ostvare što bolji rezultat.

Podsječam da naše djevojčice igraju za naš klub iz čiste ljubavi prema ovom prelijepom sportu, a u nedjelju 13.maja stati će na crtu jednom od najbogatijih klubova u drzavi, koji već, po mnogima slavi ulazak u najjače takmičenje.

Zato svi oni koji žele da pomognu da se naše djevojke odupru ovom gigantu, neka dođu u nedjelju do stadiona i pruže podršku svom klubu u nastojanju da uzdignute glave krenemo ka višim ciljevima.Rekao je Petrović.

U Zvorniku je nedjeljni dan ispunjen fudbalom, ujutru će na teren kadeti, a u podne juniori FK Drina Zvornik. Nakon njih igraju djevojke iz ŽFK svoju najvažniju utakmicu od osnivanja Kluba.

(Zvornicki.ba)