Za dva dana 213 kazni zbog brzine na području Policijske uprave Zvornik

0
Pojačana kontrola brzine kretanja učesnika u saobraćaju na području Zvornika i okolnih opština
FOTO: Ilustracija

Na području PU Zvornik sankcionisano 213 učesnika u saobraćaju zbog prekoračenja brzine kretanja vozila u akciji koja je trajala dva dana.

Za dva dana 213 kazni zbog brzine na području Policijske uprave Zvornik
FOTO: Ilustracija

Policijska uprava Zvornik je u dane 30.05. i 31.05.2018. godine, sprovela regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu nedozvoljene brzine kretanja motornih vozila.

U ovoj akciji, na području Policijske uprave Zvornik kontrolisano je 229 učesnika u saobraćaju, od čega je 225 učesnika sankcionisano zbog počinjenih prekršaja. Od navedenog broja, zbog prekoračenja brzine kretanja sankcionisano je 213 vozača, dok je evidentirano 12 prekršaja po drugim osnovama iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Policijska uprava Zvornik će tokom mjeseca juna takođe vršiti pojačanu kontrolu saobraćaja, sa akcentom na kontrolu nedozvoljene brzine kretanja motornih vozila.

Ovom prilikom apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi svoju bezbjednost i bezbjednost drugih građana podigli na što veći nivo.