Četiri medalje za zvorničke atletičare na juniorskom prvenstvu BiH

0
Četiri medalje za zvorničke atletičare na juniorskom prvenstvu BiH
Zvornički atletičari sa medaljama u Sarajevu

Atletičari AK “Zvornik”, postigli su odličan uspeh, osvajanjem četiri medalje na prvenstvu BiH za juniore, koje je prošlog vikenda održano u Sarajevu.

Četiri medalje za zvorničke atletičare na juniorskom prvenstvu BiH

Prvo mesto i zlatnu medalju osvojio je Alesandro Manojlović u trci na 400 metara sa preponama sa rezultatom 58,12.Srebrnu medalju u istoj disciplini osvojio je Petar Mandić dok su se bronzanim odličjima okitile Milica Pelemiš u troskoku i Danijela Erić u trci na 400 metara sa preponama.

Na ove uspjehe iz AK Zvornik su poručili:

Alesandro je još jednom dokazao da je trenutno najjači BH preponaš – na 110 prepone doživio je peh i diskvalifikacija zbog preranog starta/da je startovao sigurno bi trijumfovao sudeći po rezultatu pobjednika/ali se zato iskupio ubjedljivom pobjedom na 400 m prepone sa rez. 58,12-OVOM prilikom želimo mu SREĆAN put na Balkanske igre u Istanbulu od 08.- do 10.06.- I da istrči rezultat ispod 15,00 i pokuša da ispuni normu za Evropsko prvenstvo za Mlađe juniore stotinke su u pitanju!!!.Srećno Alesandro!!!

Alesandro Manojlović se plasirao na prvenstvo Balkana koje će se održati od 8. do 10. juna u Istambulu gde putuje kao reprezentativac BiH.

(Osvit/zvornicki)