Muškarac u Lokanju izboden nožem, teške tjelesne povrede

0
U tuči Tuzlaka i migranta, ubodne rane zadobio ilegalni migrant
FOTO: Ilustracija

Portal Infobirač.net prenosi da je prije dva dana tridesettrogodišnji M.Đ. teško je povrijeđen nakon što ga je osoba sa inicijalima V.J. ubola nožem u mjestu Lokanj kod Zvornika. Prema policijskom izvještaju događaj je prijavljen PS Kozluk noć ranije oko 22,30.

Muškarac u Lokanju  izboden nožem, teške tjelesne povrede
FOTO: Ilustracija

– Prijavljeno je da je na lokalnom putu u mjestu Lokanj lice inicijala V.J. nožem nanijelo tjelesne povrede tridesettrogodišnjaku koji je prevezen u JZU „Bolnica Zvornik“ radi ukazivanja ljekarske pomoći. Po prijavi su postupili policijski službenici koji su lice V.J. lišili slobode, a o ovom događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina – saopštio je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik i dodao da je u toku rad na dokumentovanju ovog događaja.

U JZU „Bolnica Zvornik“ smo saznali da je povrijeđeni pacijent po prijemu hitno oparisan i da je trenutno van životne opasnosti.

– Pacijenti je primljen sa višestrukim povredama unutršanjih organa, odnosno povredama mokraćne bešike, tankog crijeva, sa teškim hemoragičkim šokom. On je odmah operisan, trenutno je van životne opasnosti i nalazi se na Odjeljenju intenzivne njege – rekli su nam u JZU „Bolnica Zvornik“.

(infobirac.net)