U centru Zvornika za jednu noć opljačkan ugostiteljski objekat i pretučen muškarac

Nastavnik dodirivao učenicu, pa DOBIO BATINE: Policija istražuje slučaj seksualnog uznemiravanja u osnovnoj školi
FOTO: Ilustracija

Noć 16.juna u centru Zvornika obilježila su dva nemila dogažaja. Prema potvrdi iz Policijske uprave Zvornik u toku noći opljačkan je ugostireljski objekt i pretučen muškarac u centru grada Zvornik na dvije različite lokacije. Nema potvrde, ali ni demanta da se radi o povezanim slučajevima.

U centru Zvornika za jednu noć opljačkan ugostiteljski objekat i pretučen muškarac
FOTO: Ilustracija

Policijskoj stanici Zvornik, 17.06.2018. godine, prijavljeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih, u toku protekle noći, iz ugostiteljskog objekta u ulici Braće Jugovića, grad Zvornik, otuđio određenu količinu novca.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Zvornik, 17.06.2018. godine, prijavljeno je da su u ulici Vuka Karadžića, grad Zvornik, dva lica fizički napala oštećenog, koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Tjelesna povreda“.