Konferencija beba ugostila 300 beba (FOTO)

0
PODSTICAJ RAĐANJU U MALOM ZVORNIKU - Finansiraju vantelesnu oplodnju
FOTO: Arhiv-Ilustracija

U zvorničkom Rekreativno-sportskom održana je tradicionalna manifestacija „Konferencija beba 2018“ na kojoj je učestvovalo oko 300 djece uzrasta do šest godina.

Konferencija beba ugostila 300 beba (FOTO)

Manifestaciju je otvorio načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti grada Zvornika Milan Cvjetinović, naglašavajući da Gradska uprava podržava ovakve i slučne manifestacije, naročito kada je mladost u pitanju. „Gradska uprava kontinuirano radi na stvaranju što boljih uslova, naročito u predškolskoj ustanovi, kako bi se mališani što bolje osjećali, družili, igrali i pripremili za školske dane“, rekao je Cvjetinović.

Konferencija beba ugostila 300 beba (FOTO)

Direktor dječijeg vrtića „Naša radost“ Vukomir Stanković rekao je da na ovoj, devetoj po redu manifestaciji, učetvuju i djeca koja još nisu prohodala i koja se takmiče u puzanju. On je dodao da su se, osim „puzijade“, starije vrtićke grupe takmičile u trčanju, a roditelji u brzom presvlačenju beba.

Konferencija beba ugostila 300 beba (FOTO)
Načelnik Cvijetinović

Ističući da je cilj manifestacije da se promoviše zdrava porodica, rađanje i briga za djecu, Stanković je naglasio da je, zahvaljujući Ministarstvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske i Gradskoj upravi Zvornik, manifestacija organizovana na najbolji način da zadovolji sve uzraste djece i njihove roditelje.

(osvit)