Kuda Jevtić vodi Drinu?

0
Kuda Jevtić vodi Drinu?
FOTO: Arhiv
Sezona za nama bila je uspešna za zvorničku Drinu,a sezona pred nama je veoma neizvesna za tim iz Zvornika. Dobro obavešteni u stanje unutar kluba kažu da nikad gora situacija nije bila u Drini. Prema našim informacijama,a potvdili su ljudi bliski Drini, budžet planiran za 2018. godinu potrošen je vec sredinom maja.
Kuda Jevtić vodi Drinu?
FOTO: Arhiv

Ostala su  dugovanja prema igračima, zaposlenim u klubu,  sudijama… Sa  razlogom se mnogi pitaju – Šta dalje i kako dalje?

Na nedavno održanom  razgovoru,a  koji je drugi put u ovoj godini obavio presednik kluba Miodrag Jevtic sa igračima pojavilo se samo 9 prvotimaca.

Ništaa se korektno nisu dogovorili, Trener Veljko  Cvijetinović je zakazo prozivku za 5. jul. Ko će se odazvati početku priprema? Odlacima  iz kluba nema kraja.

Nakon što su ostali bez Danijela Ćuluma, Nikole Vasiljevića, Ermina Musića,  Ognjena Stjepanovića, Jovana Vičića, Miroslava Đukića ,Sladjana Stupara, Demira Avdića mnogi navijači Drine se pitaju ko će još napustiti klub??? Postoji dakle opasnost da Drina u potpunosti ostane bez tima? Pratićemo narednih dana šta se dešava u prvoligašu iz Zvornika.

Miodrag Jevtić

(Sportdc)