Četiri mladića pretukla Bratunčanina u centru grada, trojica uhapšena jedan u bjekstvu

Nastavnik dodirivao učenicu, pa DOBIO BATINE: Policija istražuje slučaj seksualnog uznemiravanja u osnovnoj školi
FOTO: Ilustracija

Iz Policijske uprave Zvornik potvrđeno je da su četiri mladića pretukla Bratunčanina u centru grada nanijevši mu teške tjelesne povrede. Prilikom dolaska policije na lice mjesta trojica mladića su uhapšena dok se četvrti dao u bjekstvo i još uvijek se za njim traga.

Četiri mladića pretukla Bratunčanina u centru grada, trojica uhapšena jedan u bjekstvu
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, lišili su slobode lica D.M. (1997), V.S. (1985) i Ž.A. (1990), zbog postojanja sumnje da su u ugostiteljskom objektu u Bratuncu, u noćnim satima 30.06.2018. godine, nanijela tjelesne povrede oštećenom.

Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 30.06.2018. godine oko 02,00 časa, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Bratuncu, došlo do narušavanja javnog reda i mira prilikom čega su lica D.M. (1997), V.S. (1985), Ž.A. (1990) i M.M. (1997) fizički napala oštećenog nanijevši mu tjelesne povrede, a zatim su ispred ugostiteljskog objekta nastavili sa narušavanjem javnog reda i mira oštetivši putnički automobil marke „BMW“.

Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su utvrdili da su navedena lica narušila javni red i mir tučom, prilikom čega je oštećeni zadobio tjelesne povrede i isti je prevezen u JZU Bolnica Zvornik gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

Tom prilikom, lica D.M., V.S. i Ž.A. su lišena slobode dok se lice M.M. udaljilo sa lica mjesta i za njim se traga. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenih lica slijedi podnošenje izvještaja za počinjena krivična djela.

(Zvornicki.ba)