Drina u novu sezonu bez deset fudbalera iz prethodne

0
Drina u novu sezonu bez deset fudbalera iz prethodne
U sezonu se kreće bez sedmorice na ovoj fotografiji

U nastavku nakon uvoda preuzet je tekst kolega sa portala Infobirač koji s pravom pitaju šta očekivati od Drine u novoj sezoni.

Drina u novu sezonu bez deset fudbalera iz prethodne
U sezonu se kreće bez sedmorice na ovoj fotografiji

Sjetimo se samo početka prethodne sezone kada je Drina kasnila sa pripremam i kada se nadalo opstanku zbog velikog odlaska fudbalera prije početka sezone. Eh od tih fudbalera koji su prošlo prvenstvo iznijeli na svojim plećima otišlo je još deset njih iz Kluba. Ko će odgovarati ukoliko sezona bude katastrofalana, ko će snositi posljedice za neuspjeh?

Prozivkom koja je zakana za danas u 9.00 časova na Graskom stadionu u Zvorniku počeće pripreme fudbalera Drine za narednu sezonu.

Niko iz kluba se nije udostojio ili nije imao ko da pošalje dopis novinarima o početku priprema, ali to nije najveći problem zvorničkog prvoligaša. U toku letnje pauze redove Drine napustilo je deset prvotimaca i još uvek je neizvesno sa kojim igračkim kadrom će klub ući u narednu sezonu.

Prvoligaš iz Zvornika će morati da podmladi sastav što će se sigurno odraziti na rezultate u narednom šampionatu. Rukovodstvo kluba je još jednom uspelo da rastera gotovo sve ,,domaće“ igrače, pa se očekuje da po isprobanom receptu iz nekoliko prethodnih sezona redove Drine pojačaju neprovereni i neafirmisani igrači koji su ponikli u drugim klubovima.

Gotovo kompletan igrački kadar napustio Drinu
Pored golmana Jovana Vićića (Mačva) iz kluba su otišli Nikola Vasiljević (Sloboda), Danijel Ćulum (Zvijezda 09), Nemanja Dragutinović (Mladost DK), Ermin Musić (Tuzla Siti), Ognjen Stjepanović, Slađan Stupar (Podrinje), Demir Avdić, Miroslav Dukić i Radovan Vasić (Sloga GC). Još uvek je neizvesno da li će u klubu ostati dugodišnji kapiten Aleksandar Kikić kome je ove sezone oduzeta kapitenska traka.

Poslednji u nizu koji je napustio Drinu je vezista Radovan Vasić, a koji će naredne sezone nositi dres Sloge iz Gornjeg Crnjelova.

– Veoma brzo sam se dogovorio sa ljudima iz Sloge koji imaju velike ambicije i koji su ozbiljan klub. U toku letnje pauze doveli su nekoliko odličnih pojačanja, pa se nadam da ćemo biti konkurentni timovima iz vrha tabele. Ja sam ponikao u Drini i to je moj klub i želim im svu sreću u narednoj sezoni – rekao je Vasić.

Od ekipe koja je prošle sezone osvojila treće mesto u prvenstvu RS ostaće samo nekoliko fudbalera, koji će se pored velikog broja juniora pojaviti na prvom okupljanju.

infobirac.net