Cer: Četvorica izašla ispred kafane, potukli se, završili u bolnici i dobili krivične prijave

0
Tuča u Srednjem Šepku, lice iz Pilice završilo u Domu zdravlja, a prekršaj za osobu iz Roćevića
FOTO: Ilustracija

Opšta tuča dogodila se u noći subote na nedjelju u mjestu Cer kada su se četiri lica potukla međusobno. U ovoj opštoj tuči tukla su se dva lica ptoiv druga dva lica. Ishod je bolnica za ve učesnike i krivične prijave. Nezvanično smo saznali od svjedoka ovog događaja.

Cer: Četvorica izašla ispred kafane, potukli se, završili u bolnici i dobili krivične prijave
FOTO: Ilustracija

Iz Policijske uprave potvrdili su da se policijskoj stanici Zvornik, 07.07.2018. godine oko 23,50 časova, prijavljeno da je ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Cer, grad Zvornik, došlo do narušavanja javnog reda i mira. Do narušavanja je došlo zbog međusobne tuče između lica D.I. (1980), D.G. (1998), D.J. (1972) i S.P. (1959), svi iz Zvornika.

Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su utvrdili da su navedena lica narušila javni red i mir međusobnom tučom, prilikom čega su sva četiri lica zadobila tjelesne povrede koje su konstatovane u Opštoj bolnici Zvornik.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenih podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo „Teška tjelesna povreda“. Rad na utvrđivanju činjeničnog stanja i procesuiranju učesnika je u toku.

(Zvornicki.ba)