Dio Uprave FK Drina Zvornik ogradio se od predsjednika Miće Jevtića koji je otjerao kapitena Kikića

0
Šest
Arhiv

Uprava Drine nije imala sastanak na kome se odlučivalo o Aleksandru Kikiću naslov je na portalu Infobirač.net. Goran Milošević član Uprave FK Drina Zvornik ogradio se od predsjednik Miće Jevtića koji je otjerao kapitena Kikića i odgovorno tvrdi da je o tome Odluku donio Jevtić i par ljudi oko njega.

Dio Uprave FK Drina Zvornik ogradio se od predsjednika Miće Jevtića koji je otjerao kapitena Kikića
Goran Milošević član UO FK Drina Zvornik

Nakon što je dugogodišnji kapiten Drine Aleksandar Kikić oteran iz kluba odlukom predsednika Miće Jevtića, član uprave kluba Goran Milošević se ogradio od te odluke i dodao da se uprava nije sastajala kako bi se raspravljalo o tome. Bivši kapiten Drine i jedan od igrača sa najviše odigranih utakmica stao je u Kikićevu odbranu i takav potez nazvao sramnim.

O odlasku Aleksandra Kikića iz kluba sam saznao iz novina i odmah želim da kažem da većina članova uprave ne podržava tu odluku. Predsednik nije ni sazvao sednicu kako bi nas obavestio o dolascima i odlascima, već je sve odluke doneo sam uz konsultacije sa još jednim ili dvojicom članova uprave. Sramota je da se jednom od igrača koji je poslednjih desetak godina uvek bio tu za Drinu ovako zatvore vrata i da bukvalno bude oteran. Verovatno ćemo tražiti sednicu uprave na kojoj ćemo tražiti finansijski izveštaj za poslednjih godinu dana, kao i informaciju o Kikićevom odlasku. Ne želim da se kompletna uprava Drine svrstava u koš sa pojedincima koji svojim nepromišljenim odlukama štete ugledu kluba – rekao je Milošević.

Da li će sadašnja uprava kluba nastaviti sa praksom da se svake osme godine održava sednica Skupštine kluba, a sastanci uprave održavaju jednom u tri ili šest meseci ostaje da se vidi.

Mirko Milošević član Uprave FK Drina Zvornik ogradio se od predsjednik Miće Jevtića koji je otjerao kapitena Kikića
Kapiten Kikić i prodorni Stjepanović nisu više dio tima FK Drina Zvornik

Zvornički novinari sa nestrpljenjem očekuju i press konferenciju za medije prije početka sezone što svi ozbiljniji kluboi rade.

Izvor: (infobirac.net)