U centru Zvornika provaljeno u kafić, prije toga opelješen parkirani automobil

0
U Loznici opljačkana mjenjačnica
FOTO: Ilustracija

U toku prethodna 24 sata dogodila su dva krivična djela u samom centru grada. Još uvijek nije potvrđeno da li se radi o povezanim događajima. Lopov ili grupa njih je obilo i ušlo u kafić, a prije toga u istoj ulici je opelješen parkirani automobil.

U centru Zvornika provljaneo u kafić, prije toga opelješen parkirani automobil
FOTO: Ilustracija

Iz Policijske uprave navode da je policijskoj stanici Zvornik, 18.07.2018. godine, prijavljeno da je nepoznati izvršilac ili više njih, istog dana, iz putničkog automobila marke „Audi“, koji je bio parkiran u ulici Patrijarha Pavla u Zvorniku, otuđio novčanik u kome su se nalazila lična dokumenta.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju počinjenog krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Pored navedenog slučaja, policijskoj stanici Zvornik, 18.07.2018. godine, prijavljeno je da je od strane nepoznatog izvršioca ili više njih, izvršena provala u ugostiteljski objekat u ulici Patrijarha Pavla, grad Zvornik, kojom prilikom iz objekta nije ništa otuđeno.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su izvršili uviđaj. O navedenom događaju upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju počinjenog krivičnog djela „Teška krađa“ u pokušaju.