Fudbaleri Drine na pripremama u Krupnju, stiglo 8 novih igrača uglavnom iz Šepka i Šekovića

0
Drina u novu sezonu bez deset fudbalera iz prethodne
U sezonu se kreće bez sedmorice na ovoj fotografiji

Ekspedicija Drine u kojoj su 23 fudbalera, nalazi se od 18 jula na pripremama u Krupnju, gdje će boraviti do 28 jula.Tokom ljeta u ekipi je došlo do velikih promjena, jer je iz Zvornika otišlo deset igrača dokSrđan Damjanović još uvijek nije potpisao Ugovor s Klubom.

Drina u novu sezonu bez deset fudbalera iz prethodne
U sezonu se kreće bez osmorice na ovoj fotografiji

Trener Veljko Cvjetinović je zadovoljan uslovima za trenige i zalaganjem fudbalera i za medije je izjavio:

– Imamo dobre uslove za rad jer se teren nalazi blizu hotela u kome boravimo.Svi igrači su zdravi izuzev Aleksandra Ilića, koji ne može da radi punim kapacitetom.

Odigrali smo na putu za Krupanj utakmicu sa ekipm Loznice koju smo izgubili sa 4:3. U planu je da odigramo još četiri utakmice do početka prvenstva. Iako je u ekipi došlo do velikih promjena, ja sam optimista da ćemo ako se dobro pripremimo opet imati respektibilan tim, koji će se boriti za sam vrh tabele, rekao je Trener Veljko Cvjetinović.

Iako je Drinu je ovog ljeta napustilo deset fudbalera od koji su svi bili prvotimci, uprava nije sjedela skrštenih ruku, već je dovela osam novih, a u planu je da stigne još najmanje trojica igrača.

– Situacija je na prvi momenat djelovala dramatično jer su nam otišli kvalitetni i iskusni igrači. Međutim sa ovim osmoricom novih i sa onima koji će stići imaćemo opet mlad ali dovoljno i iskusan tim. Trebaće nam po jedan igrač u odbrani i napadu uz jednog kvalitetnog golmana. Posebno očekujemo mnogo od Ivana Ninića i Aleksandra Ilića, koji imaju bogato internacionalno iskustvo i koji bi mogli da načine prevagu u timu. Najbitnije je da se dobro pripremimo i da nas povrede mimoiđu, dodao je Cvjetinović.

Fudbaleri Drine na pripremama u Krupnju, stiglo 8 novih igrača uglavnom iz Šepka i Šekovića
Veljko Cvijetinović zadovoljan tokom priprema

Drinu su napustili: Nikola Vasiljević, Aleksandar Kikić, Danijel Ćulum, Radovan Vasić, Jovan Vićić, Ermin Musić, Nemanja Dragutinović, Miroslav Dukić, Ognjen Stjepanović, Nikolić, a ranije je otjeran Avdić.

Stiglo je osam novih imena: Aleksandar Ilić iz Viteza, Ivan Ninić, Saša Trifković, Siniša Jevtić, Veljko Mitrović iz Šepka dok nije poznata prethodna fudbalska stanica Filip Blagojević, Mladen Lukić i Luka Grahovac.

Sledeći pritivnik Zvorničana je Drina iz Ljubovije, Utakmica se igra u srijedu u Krupnju. Kasnije slijede susreti sa Rađevcem iz Krupnja /29 jula/, sa Budućnosti iz Pilice.

I onda 1. avgusta i generalna proba pred početak prvenstva  sa ekipom Podrinja iz Janje 4. avgusta.

Za radio Osvit  D.Gajić