“Moje zlato” i Milica Todorović večerašnjim koncertom otvaraju Zvorničko ljeto 2018

0

Prve aktivnosti ovogodišnjeg programa Zvorničko ljeto započele su ovog jutra. Slikarska radionica “Paleta” održava svoju tradicionalnu manifestaciju, a najbolji šahisti regije povukli su poteze na memorijalnom turniru “Boro Vukajlović”.

"Moje zlato" i Milica Todorović večerašnjim koncertom otvaraju Zvorničko ljeto 2018

Zvanično i svečano proglašanje otvorenim 18.po redu “Zvorničko ljeto” očekuje se večeras na koncertu Milice Todorović. Zvorničani i posjetioci navikli su i na vatromet poslije obraćanja domaćina ove manifestacije.

Milica Todorović (Kruševac, 13. oktobra 1990) je popularna pevačica i glumica, najpoznatija kao pobednica takmičarske TV-emisije Zvezde Granda.

Pobednica drugog serijala Zvezde Granda. Pobedila je samo sa 14 godina, kao najmlađa učesnica. Na koktel CD-u iz 2005. godine našle su se pesme Uporedi me, Reci ja kao solo pesme i Jači pol, zajedno sa ostalim devojkama te sezone Zvezde Granda. Već 2006. snima pesmu Zašto cura sedi sama sa kojom prolazi u finale na Granvom festivalu, zatim snima duet sa reperom Dragonom Daj mi.

U polufinalu Grandovog festivala 2008. nastupa sa pesmom SMS. Pošto je morala da sačeka da postane punoletna, prvi album je izdala tek sa 18 godina sa naslovnom numerom Pamtim ja. Početkom 2010-ih izdala je nekoliko singlova Sa bilo kim, Samo me zagrli, Sve je uzalud, Zbog tebe i Samo me pogledaj. Te 2013. godine izdaje pesme Nema nazad , od kojih je pesma Tri čaše sa preko 50 miliona pregleda na Jutubu ostvarila veliki uspeh postavši najpopularnijija pevačica Zvezde Granda.

"Moje zlato" i Milica Todorović večerašnjim koncertom otvaraju Zvorničko ljeto 2018

Nakon toga je postigla još veći uspeh pesmom Moje zlato koju je izdala na leto 2014. u duetu sa MC Jankom beleži na JuTubu više od 100 miliona pregleda, što je stavlja na prvo mesto po pregledima u regiji. Na Grandovom festivalu 2014. osvojila je drugo mesto sa pesmom Konačna odluka. Trenutno je jedan od članova žirija u dečjoj emisiji Neki novi klinci zajedno sa Radom Manojlović, Banetom Mojičevićem i Topalkom.

Glumila je u nekoliko britanskih filmova i TV-serija.

Do večerašnjeg spektakla preporučujemo slušanje spotova Milice Todorović:

 

https://www.youtube.com/watch?v=BEDEf-Vcm40

 

(Zvornicki.ba)