Veličanstven vatromet i Milica Todorović otvorili “Zvorničko ljeto” (FOTO+VIDEO)

Veličanstven vatromet i Milica Todorović otvorili

Osamnaesto”Zvorničko ljeto” u organizaciji gradske uprave Zvornik otvorio je sinoć gradonačelnik Zoran Stevanović pred više od 7000 posjetilaca na gradskoj plaži.

Veličanstven vatromet i Milica Todorović otvorili "Zvorničko ljeto" (FOTO+VIDEO)

Nakon proglašenja otvorenja usljedio je veličanstven vatromet kojim je obilježeno 18 godina ove manifestacije u organizaciji gradske uprave Zvornika.

Jedna od najmlađih zvijezda narodne muzike Milica  Todorović svojim koncertom oduševila je sve Zvorničane i njihove goste na gradskoj plaži.

Veličanstven vatromet i Milica Todorović otvorili "Zvorničko ljeto" (FOTO+VIDEO)

Program na gradskoj paži nastavlja se i večeras koncertom muzičke grupe “Neverne bebe”. Iako je gradska plaža sinoć bila puna i teško se kretalo organizator pravo ludilo očekuje u subotu kada nastupa Zdravko Čolić.

Uživajte u videozapisima i fotografijama prve noći Zvorničkog ljeta.

milica3

 

https://www.youtube.com/watch?v=WDr1kOLzJyc&feature=youtu.be

Pogledajte više od 40 fotografija u našem albumu na facebook stranici portala Zvornicki.ba https://www.facebook.com/media/set/?set=a.512283372537395.1073741851.228999654199103&type=1&l=81f3ed531a

Ne zaboravite na našem youtube kanalu kliknuti subscribe i zapratiti ga kako bi što više ovakvih i sličnih videomaterijala mogli pripremiti i snimit za naše pratioce.

(Zvornicki.ba)