Muzičari grupe “Apsolutno romantično” priredili apsolutno romantičan koncert u Zvorniku

0
Muzičari grupe

„Zvorničko ljeto“ sinoć je, u svom večernjem programu nastavljeno koncertom grupe „Apsolutno romantično“.

Muzičari grupe "Apsolutno romantično" priredili apsolutno romantičan koncert u Zvorniku

Grupa koja se Zvorničanima prvi put predstavila na istom mjestu prije nekoliko godina, tokom sinoćnjeg nastupa izvela je svoje pjesme, ali i od Đoleta Balaševića, neke obrade i druge pjesme i kako su rekli, nastojaće da opravdaju svoje ime, odnosno da bude apsolutno romantično.

– Ovo je predivno organizovano i mislim da Zvornik može da se pohvali što ima ovakvu manifestaciju koja ima sedmodnevne događaje i koja traje 18 godina, čak ni neka veća mjesta nemaju tako nešto. Ovo je jedan čaroban ambijent, rijeka Drina je prelepa, ko nije bio pored ove reke ne zna šta je propustio – rekao je Petar Alvirović, pevač i gitarista grupe „Apsolutno romantično“.

Istakavši da im je i prošli put kada su nastupali u Zvorniku bilo lepo, Alvirović je dodao da ih pored Drine fascinira i most Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića.

– Ostala je neka magija nekih starih vremena, na maloj razdaljini se dešava i Srbija i Bosna, to je, zapravo, nešto neraskidivo i taj most je veza koja čini Mali Zvornik i Zvornik jednim velikim gradom. Mislim da je privilegija da ljudi prelaze sa ličnom kartom iz jednog u drugi grad i ovde je zaista predivno pevati – rekao je Alvirović.