Stacionarni radar krenuo sa radom

0
USKORO: Na području Policijske uprave Bijeljina biće postavljeno 12 stacionarnih radara
FOTO: Boris G.

Nakon najave o postavljanju stacionarnih radara na području Policijske uprave Zvornik danas je radar u Milićima pušten u rad. Kako nezvanično saznajemo na području Policijske uprave Zvornik postavljena su tri kućišta za stacionarni radar. U tim kućištima će se postavljati jedan stacionarni radar koji je dobila na korištenje PU Zvornik. Nikad se neće znati u kojem kućištu se nalazi stacionarni radar. Vozači neće znati da li se u trenutku kada nailaze pored njega u Zvorniku, Milićima ili Dubničkom mostu može aktivirati stacionarni radar.

Postavljeni satacionarni radari u Milićima (FOTO)
FOTO: Boris G.

U sali za sastanke u zgradi opštine Milići danas je održan sastanak opštinskog rukovodstva sa direktorom Agencije za bezbjednost saobraćaja Milijom Radovićem, ministrom saobraćaja i veza Neđom Trninićem i narodnim poslanikom Radovanom Viškovićem.

Povod za sastanak je puštanje u rad stacionarnog radara postavljenog u opštini Milići, u ulici Cara Dušana.

Stacionarni radar krenuo sa radom

Prema riječima načelnika opštine Momira Lazarevića ovim projektom dosta će se uticati na bezbjednost saobraćaja na području opštine Milići, prije svega na nesavjesne vozače. Vrijednost projekta je 140.000 KM.

Druga lokacija za radar u opštini Milići je u Dubnici, a jedna lokacija za radar je predviđena u Zvorniku, kod zgrade B-19.

Stacionarni radar krenuo sa radom
Zvornik B-blokovi

(opstinamilici.org/Zvornicki.ba)