Vasilije Vujičić na prijemu kod gradonačelnika Stevanovića

0
Vasilije Vujičić na prijemu kod gradonačelnika Stevanovića

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović primio je danas balkanskog prvaka u džudou Vasilija Vujičića, člana Džudo kluba „Srpski soko“ Zvornik, naglasivši da će Gradska uprava nastaviti sa podrškom Vujičiću kao pojedincu i klubu u kome trenira.

Vasilije Vujičić na prijemu kod gradonačelnika Stevanovića
„Lokalna uprava podržava ovaj i sve druge sportske klubove u kojima se, prije svega, pedagoški radi s mladim ljudima“, rekao je novinarima Stevanović, nakon razgovora sa Vujičićem i predsjednikom Džudo saveza Republike Srpske Ognjenom Pavlovićem.

Stevanović je istakao da su Vujičić i drugi reprezentativci najbolji promoteri sporta, Zvornika i Republike Srpske, dok klubovi, okupljaju, odgajaju, treniraju i promovišu naše sportiste.
Vujičić se zahvalio Stevanoviću na prijemu i naglasio da je to jedan od dokaza da se prati i cijeni sportski rad i klubova i njihovih članova, naravno, i vrhinskih sportista.

„Prvo mjesto na Balkanskom prvenstvu u džudou mnogo mi znači, iz razloga što je to seniorska kruna, iako još nastupam u juniorskoj konkurenciji“, rekao je devetnaestogodišnji Vujičić.
Ističući da je osvajanjem zlatne medalje u seniorskoj konkurenciji vidio da može da se nosi i u ovoj kategoriji, Vujičić je rekao da će tek da pokaže koliko vrijedi na Evropskom prvenstvu za juniore u Sofiji, koje će biti održano za desetak dana.

Vasilije Vujičić na prijemu kod gradonačelnika Stevanovića

Član Džudo kluba „Srpski soko“ iz Zvornika Vasilije Vujičić na seniorskom prvenstvu Balkana za džudiste, održanom prošlog vikenda u Makedoniji, osvojio je prvo mjesto i postao balkanski prvak. Prijemu je prisustvovao i predsjednik Džudo saveza Republike Srpske Ognjen Pavlović i zamjenik gradonačelnika Bojan Ivanović.

(infobirac.net