Dvojica u kafiću napala trećeg, sve trojica završila u “hitnoj”

Potukli se rođaci u kafani, dva hapšenja do otriježnjena vozača na području Policijske uprave Zvornik
FOTO: Ilustracija

Dvostruku krivičnu prijavu dobili su 21-godišnjak i 33-godišnjak jer su napali treću osobu, pored krivičnih prijava, obojica su morala da  potraže pomoć u Domu zdravlja u Bratuncu.

Dvojica u kafiću napala trećeg, sve trojica završila u "hitnoj"
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, lišili su slobode lica D.M. (1997) i V.S. (1985), zbog postojanja sumnje da su počinila krivična djela „tjelesna povreda“ i „oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 09.09.2018. godine oko 09,00 časova, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Bratuncu, došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučom između lica D.M., V.S. i S.S. nakon čega su lica D.M. i V.S. oštetila inventar u objektu.

Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su utvrdili da su navedena lica narušila javni red i mir međusobnom tučom, prilikom čega su se sva tri lica obratila u Dom zdravlja Bratunac radi ukazivanja ljekarske pomoći.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na utvrđivanju svih činjenica navedenog događaja i procesuiranju učesnika.

(Zvornicki.ba)