Leteći cirkus Miće Jevtića ponovo radi

0
Mićo Jevtić otvoreno o svemu: Iz FK Drina niko nije otjeran, svi koji me prozivaju su idalje dobrodošli u Drinu

Predsednik Drine debitovao pobedom kao trener Budućnosti iz Pilice!!!

Leteći cirkus Miće Jevtića ponovo radi
Predsjednik FK Drina Zvornik Mićo Jevtić,
Novi trener FK Budućnost Pilica Mićo Jevtić

Po dobro poznatoj narodnoj izreci ,,Selo gori, a baba se češlja“ ovih dana se ponaša predsednik Drine i jedan deo uprave prvoligaša iz Zvornika koji nakon pet odigranih kola ima samo dva osvojena boda i bez prvenstvene pobede deli poslednje mesto na tabeli Prve lige RS.

Umesto da pokuša da malo razdrma ekipu kojoj na početku šampionata ne cvetaju ruže predsednik kluba je odlučio da postane trener Budućnosti iz Pilice i imao je uspešan debi, jer je njegova ekipa ostvarila pobedu protiv Sloge Junajted rezultatom 4:0. Sve čestitke predsedniku Drine koji je nastavio praksu da bude čelni čovek jednog kluba (čitaj Drine), a da vikendom bude na susretima drugih klubova (gledao mečeve Napretka iz Donjeg Šepka koji je ugašen, a sada će gledati mečeve Budućnosti iz Pilice).

Ovo je verovatno jedinstven slučaj u svetu fudbala, a ako grešimo molimo sve da pošalju takav primer kako bi to objavili.

Da situacija bude još apsurdnija treba reći da će kao trener Budućnosti Mićo Jevtić da trenira nekoliko igrača koje je bukvalno oterao iz Drine i sa kojima je klub iz Zvornika na čijem je čelu bio Jevtić vodio i sudske sporove. Bivši kapiten Aleksandar Kikić je letos proteran iz Drine u Budućnost čemu je najviše kumovao Jevtić. U ekipi su još bivši igrači zvorničkog prvoligaša Vlado Ivanović i Ivan Lazarević koji su Drinu napustili zbog dugovanja prema njima. Vezista Budućnosti Dalibor Krezović je putem suda tražio svoja zaostala dugovanja, a naravno Jevtić je zastupao interese Drine.

Mi predsedniku želimo uspešnu trenersku karijeru, ali se nadamo da će otići sa mesta čelnog čoveka Drine dok još ima nade za klub koji se počeo kreditno zaduživati i koji gotovo izvesno čeka tužna sudbina Rudara iz Ugljevika, Boksita iz Milića i Glasinca ukoliko se nešto ne bude menjalo.

Da je Drina dotakla dno pokazuje i činjenica da je u nekoliko navrata zbog neizmirenih računa isključivan internet kao što je bio slučaj u polufinalnom susretu doigravanja za popunu Omladinske Premijer lige BiH protiv Slavije.

Najnoviji primer propasti kluba iz Zvornika je odbijanje sudije Milana Spasojevića da sudi meč pionirskog prvenstva Republike Srpske – grupa Istok između Drine i Radnika. Kako je delegat utakmice naveo, Spasojević, koji je bio delegiran kao prvi pomoćnik, nije želeo da sudi ovaj meč jer domaćin nije imao danas da isplati troškove službenih lica, ali je glavni razlog taj što mu klub duguje već novac za 12-13 utakmica od ranije.

Leteći cirkus Miće Jevtića ponovo radi!

infobirac.net