Uhapšen 24-godišnji mladić iz Zvornika koji je uništio inventar u kafiću i pretukao jedno lice

0
Tuča u Srednjem Šepku, lice iz Pilice završilo u Domu zdravlja, a prekršaj za osobu iz Roćevića
FOTO: Ilustracija

Prije dvije noći zvornički policajci su intervenisali i uhapsili 24-godišnjeg mladića iz Zvornika koji je prije toga uništio inventar u kafiću i pretukao jedno lice. Potvrđeno je iz Policijske uprave Zvronik.

Uhapšen 24-godišnji mladić iz Zvornika koji je uništio inventar u kafiću i pretukao jedno lice
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, lišili su slobode lice Z.T. (1993) iz Zvornika, zbog postojanja sumnje da je počinilo krivična djela „Tjelesna povreda“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 14.09.2018. godine oko 01,30 časova, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Zvorniku, došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane lica Z.T. koje je tom prilikom nanijelo tjelesne povrede oštećenom i oštetilo inventar u ugostiteljskom objektu.

Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Zvornik. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog počinjenih krivičnih djela.

(Zvornicki.ba)