Tuča na benzinskoj pumpi u Šepku

0
Tuča u Srednjem Šepku, lice iz Pilice završilo u Domu zdravlja, a prekršaj za osobu iz Roćevića
FOTO: Ilustracija

Prethodnog dana došlo je do tuče na benzinskoj pumpi u Šepku nedaleko od graničnog prelaza. U ovoj tuči učestvovala su tri lica, prema nezvaničnim informacijama sukobili su se 38godišnjak inicijala S.J. na jednoj protiv 27godišnjeg M.L. i 38 godišnjeg M.V. na drugoj strani.

Tuča na benzinskoj pumpi u Šepku
FOTO: Ilustracija

Iz Policijske uprave potvrdili su navedeni događaj, ali ne i motive tuče. Mnogobrojne su pretpostavke zbog čega je došlo do ove tuče, ali iz PU Zvornik nisu komentarisali moguće motive.

Prema riječima Miljana Bobara portparola PU Zvornik policijskoj stanici Kozluk, 19.09.2018. godine, prijavljeno je da je na benzinskoj pumpi u mjestu Šepak, grad Zvornik, došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučom između više lica.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Kozluk koji su utvrdili da su u narušavanju javnog reda i mira učestvovala lica S.J. (1980), M.L. (1991) i M.V. (1980).

Sva tri lica su zadobila tjelesne povrede koje su konstatovane u Domu zdravlja Zvornik. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

U toku je rad na dokumentovanju navedenog događaja.

(Zvornicki.ba)